Cevap: New York'ta cinsiyet partisi için boyanmış güvercin bulundu
| Adem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hayvanlara karşı olan bu vahşice tutumlar artık ne zaman son bulacak bilmiyorum ama, tek bildiğim; insanlar zayıf gördükleri, zarar verince bir şey olmaz edasıyla olan bu tutumlarına artık bir son vermeli. Sonuçta o da Allah'ın yaratmış olduğu bir can. Rabbim bu kafadaki insanlara vican ve merhamet versin. Benim kedim 1 saat önce elimi, kolumu paramparça etti yine de itmeye dahi kıyamadım, aldım elime öptüm, şu an mışıl mışıl uyuyor.. Hayvan sevgisi için illa ki bir canlı beslemeye de gerek yok.. Nasıl kıyabiliyorlar anlayabilmiş değilim.
| Genç Abd. ve benzeri gavurlarda Allah-kabir-Mahşer hesab kitab inancı olmadığı için bu hayatta pek bir rahatlar ama bilmezlerki mahşer günü onca halkun içinde bu yavrucak onların başından aşağı kızgın mahşer boyalaru dökecek.. Ahiretin rezilliği dünyadan bin kere daha beterdir keşke bilselerdi yani... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |