Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2023, 17:22   #1
Çevrimiçi
Dedecan61 Doğrulanmış Üye
# Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yılmaz Vural deprem sonrası konuştu: Perişan haldeyim





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Son dakika spor haberi: Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Kahramanmaraş'ta gerçekleşen deprem sonrası takımla ilgili bilgilendirmede bulundu. Rizespor maçı sonrası takıma 2 gün izin verdiğini söyleyen Vural, sadece ikinci kalecileri Ahmet Eyüp Türkaslan'ın Malatya'da olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetinde gerçekleşen depremler büyük bir yıkım meydana getirdi.

Binlerce kişi enkaz altında yaşam mücadelesi veriyor.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, takımın son durumu hakkında açıklama yaptı.

Sabah Spor'a konuşan Vural, "Rize maçı sonrası takıma 2 gün izin vermiştim. Oyuncuların birçoğu Malatya'da değildi. Bir tek ikinci kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan oradaydı. Eşini kurtarmışlar... Perişan haldeyim." dedi.

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan