06 Nisan 2023, 15:26
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Emre Belözoğlu, takımdan özür diledi
Emre Belözoğlu, Galatasaray karşılaşmasında hakeme yaptığı itirazlar sonrası kırmızı kart görerek tribüne gönderildi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray deplasmanına konuk oldukları maçta kırmızı kart görerek tribüne gönderildi.
Karşılaşmada dakikalar 37'yi gösterdiğinde Belözoğlu, hem dördüncü hakem hem de yan hakeme yaptığı itirazların sonrasında kırmızı kart gördü. Maçın hakemi Kadir Sağlam, yardımcılarının uyarısıyla kırmızı kartına başvurdu.
Bu kararın ardından Belözoğlu tepkilerini sürdürdü ancak karar değişmedi.
Konuyla ilgili olarak yayıncı kuruluş yorumcusu Uğur Meleke ile mesajlaşan Emre Belözoğlu, atılma nedenini anlattı. Bu sözleri Uğur Meleke canlı yayında açıkladı.
"Kötü şeyler de söyledim"
Emre Belözoğlu kırmızı kart için şunları söyledi:
| Alıntı: |
"Figueredo koşarken itildi, kafa üstü düştü. Ben de onun üstüne sinirlendim. 'Havaya girdiniz, her şeye sarı kart gösteriyorsunuz' dedim. Onun üstüne daha kötü şeyler de söyledim. Kırmızı kart gördüm. Hatalıyım."
|
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Takımdan özür diledi
Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erdinç Sözer, maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
| Alıntı: |
"Emre Belözoğlu, takımı yalnız bıraktığı için soyunma odasında takımdan özür diledi."
|
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ensonhaber
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| |