Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2023, 19:37   #96
DJ-Doruk Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DerinFm-MiRaCLe-Roportaj

Puding Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne güzel yaa ellerinize sağlık severek okudum.

Puding teşekkürler

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:26 -->-> Daha önceki mesaj 04:22 --

Beatrice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok samimi bir röportaj olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.

Beatrice güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:34 -->-> Daha önceki mesaj 04:26 --

Ecem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok keyifli okudum harika olmus roportaj emegine saglık
Miracle varsa gulmemek mumkun degil okurken bebim icin soyledigi guzel sozler icinde tsk ederim kendisine

Ecem bende çok keyif aldim.Bu keyfi bize sunan Bizdesohbet.com Ailesine teşekkür ederim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:35 -->-> Daha önceki mesaj 04:34 --

Künefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emegine saglik , mukemmel olmus , emegi geçen herkese tsk ederiz.

Künefe ben teşekkür ederim. Güzel yorumunuz için.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:37 -->-> Daha önceki mesaj 04:35 --

Sena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ah bizim deli kizimiz MiRaCLe cevap vermedigimde hemen özelime gelir nerdesin diyee bir saat söylenir iyi ki bizimlesin MiRaCLe delisin dolusun ama seni seviyoruz sende bunu bil herzaman basarilarin bizimle daim olmasi dilegi ile.
Güzel keyiifli Röportaj icin eline saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok hos olmus

Sena Teşekkür ler güzel dilekleriniz için.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan