Malzemeler
1 adet orta boy karnabahar
1 adet yumurta
1 adet soğan
5-6 dal maydanoz
1 çay bardağı un
1/2 çay bardağı galeta unu
1/2 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı karabiber
Kızartmak için:
1/2 su bardağı sıvı yağ
[img]https://yukle.**************/resimler/i10E3Q2.jpg[/img]
Nasıl Yapılır?
*Karnabaharı çiçeklerine ayırarak kaynar suya atın, yumuşayana kadar pişirin.
*Yumuşayan karnabaharları çatalla ezin.
*İçine diğer malzemeleri ilave ederek karıştırın
*Elinizle ceviz büyüklüğünde parçalar koparın.
*Kızgın yağda önlü arkalı kızartın.
*Ardından sıcak sıcak servis edin. Afiyetler olsun..
^aLıntı^