Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2023, 19:34   #1
Çevrimdışı
Sarya Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Havuç Tatlısı




Havuç Tatlısı



MALZEMELER

1 kg havuç, yeteri kadar su

1 su bardağı tozşeker

1 çay bardağı toz badem

1 paket vanilya

3 çorba kaşığı buğday nişastası

1 çay bardağı toz antepfıstığı

YAPILIŞI

Havuçları hafifçe yumuşayana dek haşlayın. Daha sonra ince rendeleyin. Bir tencereye alıp, üzerine tozşeker ekleyin ve ocağa oturtup şeker eriyene dek soteleyin. Bademi ve vanilyayı ekleyin. Nişastayı 1 su bardağı suda açıp azar azar ve karıştırarak tatlıya ekleyin. Koyulaşana dek pişirin. Kare cam bir kabı ıslatın. Tatlıyı içine boşaltıp soğutun. Dilimleyip kenarlarını toz antepfıstığına buladıktan sonra servis yapın.

Alıntıdır

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan