Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2023, 14:44   #1
Çevrimiçi
KoJiRo Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Logitech, Mikrofon Markası Blue’yu Emekliye Ayırıyor





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Logitech, alt markası Blue’yu emekli ediyor ve ürünleri artık Logitech G oyun markası altında satacak ancak Blue adını koruyacak. Blue, Logitech’in web sitesindeki “markalar” bölümünden kaldırıldı ve Bluemic.com alan adı artık Logitech’e yönlendiriyor. Yeti, Snowball ve diğer modeller de dahil olmak üzere tüm Blue ürünleri artık yalnızca web sitesinin Logitech G bölümünde bulunuyor.

The Verge’ün haberine göre, şirket ayrıca Astro üst düzey oyun kulaklıklarını, karıştırıcılarını ve daha fazlasını Logitech G’ye taşıdı, ancak bu markayı da koruyacak.

Logitech, Reddit’te “Astro markası, Logitech G markası altında birinci sınıf bir ses ürün serisi olarak yaşamaya devam edecek. Topluluğumuzun çok heyecanlanacağını düşündüğümüz bir lansman da dahil olmak üzere ASTRO ile ilgili daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin” dedi.

Technopat

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan