Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Haziran 2023, 13:30   #7
SakaryaOmer Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * Tanem

Merhaba Tanem...
Şuraya Uzan Ver SoruLarıma Gecmişinin en derinliklerine inerek cevap vermeni istiyorum...

- Genelde Cocuklar baba mesleğini yapar sizin böyle bir düşünceniz varmı?
- Şuan hangi meslekle uğraşıyorsunuz? Ve hayalinizdeki iş nedir?
- Neden Resimler Cakma?
- Seninle bir konuşmamızda bana uzaylı olduğunu söylemiştin.. Ve ben o Dk sonra her video cekimlerinde seni göremedim? acaba görünmez birimisin=?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

-Ufakken kaç yaşındaydın?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

-Kralının elbiselerini kim aldıki kral cıplak kaldı?

-Hobilerin ve fobilerin nelerdir?

-Sanalda En cok Kimi Seviyorsun?

-Hoşlandığın biri varmı? Varsa nicki adı nedir?

- İf de Şöyle bir söylenti dolaşıyor Tanemin Sevgilileri gizemli bir şekilde kayboluyormuş? bu konuyu acıklarmısın babanın bir parmağı olabilirmi?
-Ufakken inandığın büyüdüğünde onun öyle bir şey olmadığını gördüğün bir şey varmı?
- IRCMasTer Kankam Ne Güzel sorular sormuş neden hepsine tek bir cevap verdin? bence tek tek acıklamalısın
)))
-Benden Nefret etmeye başladın mı ?
- Lütfen Sorularıma ben gibi Zaman Ayır ve Tek Tek Cevap ver
))

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan