Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Haziran 2023, 15:53   #10
Tanem Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * Tanem

SakaryaOmer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba Tanem...
Şuraya Uzan Ver SoruLarıma Gecmişinin en derinliklerine inerek cevap vermeni istiyorum...

- Genelde Cocuklar baba mesleğini yapar sizin böyle bir düşünceniz varmı?
- Şuan hangi meslekle uğraşıyorsunuz? Ve hayalinizdeki iş nedir?
- Neden Resimler Cakma?
- Seninle bir konuşmamızda bana uzaylı olduğunu söylemiştin.. Ve ben o Dk sonra her video cekimlerinde seni göremedim? acaba görünmez birimisin=?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

-Ufakken kaç yaşındaydın?

-Kralının elbiselerini kim aldıki kral cıplak kaldı?

-Hobilerin ve fobilerin nelerdir?

-Sanalda En cok Kimi Seviyorsun?

-Hoşlandığın biri varmı? Varsa nicki adı nedir?

- İf de Şöyle bir söylenti dolaşıyor Tanemin Sevgilileri gizemli bir şekilde kayboluyormuş? bu konuyu acıklarmısın babanın bir parmağı olabilirmi?
-Ufakken inandığın büyüdüğünde onun öyle bir şey olmadığını gördüğün bir şey varmı?
- IRCMasTer Kankam Ne Güzel sorular sormuş neden hepsine tek bir cevap verdin? bence tek tek acıklamalısın
)))
-Benden Nefret etmeye başladın mı ?
- Lütfen Sorularıma ben gibi Zaman Ayır ve Tek Tek Cevap ver
))

@ SakaryaOmer beyefendi, beyefendi ben okul öncesi eğitim uzmanıyım eğer gerekirse babamın izinden de giderim çünkü ben babamın kızıyım, görmek isteyen herkes beni görebilseydi uzaylı olmazdım. Beyfendi saygıyı ve sevgiyi hak eden herkesi seviyorum insan ayırt etmiyorum. Ayrıca sizden neden nefret edeyim anlayamadım ? Beyefendi hangi resimler çakma bir de bunu anlatırsanız çok sevinirim. Küçükken insanların önyargısız insan ayırmayan birbirine saygı duyan, bir yapıda olduklarını düşünürdüm ama büyüyünce anlayıp gördüm ki, kim işine nasıl geliyorsa öyle davranıyormuş. Fobim yok, hobim kick boks, tiyatro sevgili konusuna gelince bu benim özel hayatım hiç kimse ilgilendirmez ve kitaplar umarım sorularınıza cevap vererek size yardımcı olmuşumdur teşekkür ederim beyefendi.

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim canim, aklima su an soru gelmedi. Seviyorum seni. Basarilar

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canım çok teşekkür ederim ben de seni seviyorum 😘

IRCMasteR Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım o kadar zahmet ederek düşündüğüm sorulara tek cevap hiç yakışmadı size!

@ IRCMasteR beyefendi ben kendim şahsen yakışmayan hiçbir şey yapmam yine yapmadığımı düşünüyorum siz öyle düşünüyorsanız bunada saygı duyuyorum teşekkür ederim.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan