Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Haziran 2023, 22:50   #27
Zeytin Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: - Doğum günün kutlu olsun * Zeytin ❣* -

SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nice senelere @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah uzun ömürler versin

Amin, çok teşekkür ederim...

muptelasiyim Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun 🎉 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sen de iyi ki varsın, çok teşekkür ederim : )

eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm canım benim doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum 🙏♥🌹

Teşekkür ederim tatlım, birlikte nice senelere:*

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Doğum günün kutlu olsun Allahtan müreffeh ömürler...

Eksik olmayın efendim, çok teşekkür ederim.

Tonyukuk Nickli Üyeden Alıntı
İyi ki doğmuşsun pamuk @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İyi ki doğmuşum degil mi : )
Çok teşekkür ederim...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları