Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ağustos 2023, 23:46   #1222
Sarya Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumda Kimlere Hayransınız ?

Sarya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayranlık farklı bi bakış..
ancak beğendiğim arkadaşlarım var...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her daim nazik bir arkadaşım.. Yıllardır öyle tanıdım onu..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neşesine..Bu hatunun başına ne gelse kıkır gülmekten vazgeçmez..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] samimi içten oluşuna..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel yüregine..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her daim abilik yapmasına..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] O çok ayrı bende..seviyorum onu
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Sevecenliğine..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beni hep mutlu etmesine. Herzaman yanımda olmasına
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablam her zaman yanımda olmasına.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sesine

------
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abiiiim çok farklı yerde bende sonuna kadar..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içten samimi benim gibi deli dolu içinde zerre kötülük yok.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu hatunun duruşunu seviyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arada bir gelmesine ama onu Burada görmek güzel
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeri çok ayrı ölede Kalacak.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] can parçaSı can dostum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onu anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor..

8
CtrL, AlwiN, Lose ve 5 kişi daha bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver