Site URL: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Domain Kayıt: 17.10.2005
Domain Bitiş: 17.10.2023
Kayıtlı Olduğu Firma: isimtescil
İstenilen Fiyat: 10.000
Banlı olduğu sponsor (Varsa): HAYIR
Banlı olduğu arama motoru (Varsa): HAYIR
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:: HAYIR
Site ile sağlanan servis : ( Sohbet sitesi, Arkadaşlık sitesi, Toplist, Haber Sitesi gibi.): Güzel Sözler Sitesi
Pagerank Değeri: Kullanılan sistem adı (Vbulletin, Wordpress vb.): Wordpress
Kullanılan sistemin lisans durumu (Varsa): Var
Host Durumu: Aktif
Sayaç kodu (Hit durumu): (Sitenizde sayaç linkini veyahut hit belirtebilirsiniz.): Sayaç yok
Kullandığınız sponsor firmalar ve geliriniz (Varsa): Satış Hakkında Özel Notlar: Gelir Durumu Nedir: 150 - 200 tl Arası; ilk kurulduğu aylarda 1k ve üzeri gelir durumu vardı, ancak uzun zamandır ilgilenilmediğinden Şuan gelirsiz olarak Değerlendirebilirsiniz.
Sayfa İÇ
seo ve optimize ayarları yapılmıştır.
Büyük bi heves ile uzun zaman önce alıp doğru zamanda projelendirmeyi düşündüğüm sitemi Tüm içerikleri ile birlikte VAKİT ayıramadığımdan Dolayı Satmaya karar verdim.
Tamamı anahtar kelimeden oluşan bu harika domainin en büyük ve tek eksiği DIŞ
seo desteği sağlanmasıdır.
işten anlayan ve buna zaman ayırabilecek Arkadaşların elinde Güzel ekmek yedireceğine Sizlerde benim kadar Eminsinizdir,
Benim vaktim yok, ve diğer domainlerimi de sırası ile satışa çıkaracağım.. Satmamda ki Sebebim Vakit ayıramadığımdandır..
Tamamı anahtar kelime ve jenerik isime sahip 18 yaşında olan harika bir domainin bukadar içerik ve emeğime karşılık Ederinin çok altında fiyat yazdığıma İnanıyorum.
Alacak olan Kişiye Şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
tüm içerikleri Kalite ve büyük bi titizlilik ile girilmiştir
Sayfa içeriğinde 583 Adet içerik girilmiştir.
Sayfa içeriğinde 1704 Adet onaylı yorum bulunmaktadır.
Domain Arama motorlarında sıralamalarda çok gerilediğini, ve bundan dolayıda gelirinin YOK denilecek kadar az olduğunu belirtmek, ilgilenecek olan arkadaşların bu konuyu bilmelerini isterim.