Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2023, 00:50   #3538
BuYuCu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz?

HeatWave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Reis bugün ölecem ben bugün kaptım hastalığı ailece... Son nefesimi pc başında vermeye geldim.. Taşır mısın tabutumu ?

HeatWave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok sağol teşekkür ederim... 3 senedir falan böyle irc forumlarına girip çıktıkca bazen seninle ayak üstü sohbet derecesinde böyle denk geliyoruz ya hani güzel oluyor .. Bu 3 senede 3 sefer oldu galiba başta iyi uzun konuştuyduk sonra benim eşimin nickinin benzerliğinden dolayı hatırlarsan bir yanlış anlaşılmayı düzeltmiştik Sohbetin karakterin gibi iyi .. Aynı şekilde bir durum varsa adresi biliyorsun.. Bende'de bir durum olursa adresi biliyorum Dikkat edin salgın var .. Bugün şaka yapmıyorum şifayı kaptık hiç normal bir grip hastalığına benzemiyor .. Beklemekteyiz neler olacak..

Güzel düşüncen için ayrıca teşekkür ederim ALLAH ın hakkı 3 fazlası her zaman zarar Evet Biliyorum belkide senı en rahat bulacak kişilerden birisiyim yengemden sonra

Tabiki Sende Dikkat Et Rabbime Emanetsin.

Ek olarak : Şunu Bilmeni İsterim Bulunduğun Projelerde ve yapmış Olduğun Platformlara Bir Nebze Gerek Üye Gerekse Paylaşımcı Olarak Destek Olmasamda ALLAH biliyorki en iyi yerde olmanı canı gönülden isterim .

Yar ve Yaradana ol . Rabbim Şifa Versin inşALLAH

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver