Cevap: 2023 Nobel Tıp Ödülü sahiplerini buldu
| Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben anlamam hemso
Elimde olsa ben de bunlara dava acarim. Oldugumdan beri sagligim gitti ya boyle degildim bende. saglikliydim
Simdi surekli birsey cikiyor
Hele o kapteki sivi hem doktorum hemde rotgeni yapan ondan olabilir dedi. Daha ne durumda tekrar baktircam ama, sirf o da degil.. eski hal kalmadi. Batsin noebelleri..
kovidden olen cok lakin, sonradan kalp hastaliklardan, farkli hastaliklardan olen sayisi bence daha cok
| Aman gözünü seveyim be hemşom öncelikle sakin ol strese girme sakın hiç bir şeyede kafanı takma sakın... Dünya yerinde kalıyor boş malum... Mümkünse işten izin al biraz istirahat et özellikle ağacı ormanı bol oksijenli yerlere gir kalpe beyine damarlara çok iyi gelir.. Msl: Ben zamanında İnegöl-Oylat termallere gittim tonlarca çam ağacı 3-4 ay nefesim açılmıştı ora oksijeni çok iyi... Yani kızıp üzüldüğüne değmez Lütfen dedik... kendine iyi davran ıccık... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |