Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2023, 23:09   #7
idyllic Doğrulanmış Üye
⭑paramponçik⭑
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: globalsohbet Sub-Zero terbiyesizlği (+18 )

PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu taaa ne zaman aciLmis yeni gormemeniz cok buyuk bi ayip..:-)
Keske ekran goruntusu kaLsaydi baya bi kufur vardi..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ben görseydim tatlım, direk yorum yapardım 🤭

Çünkü bu zekası ufak yaşı büyük kişi, kanalına kim gitse aynısını diyor, gerçi bende de var loglar 🤞

Kendi kendine " global mesaj " atıp konuşan birisi

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:09 -->-> Daha önceki mesaj 23:07 --

PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı
Konu taaa ne zaman aciLmis yeni gormemeniz cok buyuk bi ayip..:-)
Keske ekran goruntusu kaLsaydi baya bi kufur vardi..

IkRa Nickli Üyeden Alıntı
Konu çokta fosilleşmemiş yani.dd

NeySe bu ergen arkadaşın inşaAllah abeyleri klavyesine biber sürerler diyeyim de susim ..d SonRa konu bana patlamasın .ddd

Sürmüşler ki canım tedbirli şekilde kanalı " +m " de
sevdim ama, tedbirli ergencağız

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan