[ Zurna.NET Help Ekibi ]
-
Help Founder : Enes
Help Admin : Remote
Help Manager : Turna - Nonserviam
Help Master : NeFeS - Enigma
Help Sop : Burak - KeLebeK
Help Asistan : Bkt - Emre - BaroN - Manisali - Hera
Kıdemli Helper : zardanadam - bLackLord61 - LastDevil - VayBe02
Helperler : Nyks - EfEs - Bebe - Naz - Yusuf - KuL_KediSi - Melis - KaRaYeL55
DracuLa - Bismarck - Swt - Ceyhun - Why - OguzhaN - MementoMori
Lina - EcemNur - Mihrez - Spark - CanerS - JonathanDavis - The_original_34
Aragorn - LaFMaCuN - Rose36 - Berna
[ChanServ] #help kanali erisim listesinde 66 adet kayit var.
[ChanServ] #helpers kanali erisim listesinde 47 adet kayit var.
Help Departman/Takip/Eğitim Botu : HelpZ
-
Zurna.NET Help birimine bağlı kanallarımız ;
#Help : Sunucu içerisindeki kullanıcılara IRCd/Services konuları hakkında yardım/destek verilen kanaldır.
#Helpers : Helperlarımız soru/cevap aktivitelerini ve fikir alışverişleri yaptığı kanaldır.
#Helpegitim : Sunucu içerisindeki kullanıcıların bilgilerini geliştirmesi adına, Zurna.NET Help departmanına ait Soru/cevap botunun bulunduğu eğitim kanalıdır.
#Egitim : Helper ve Adaylarımızın eğitim aldıkları kanaldır.
#mIRC : mIRC ve androIRC üzerinden sunucumuza bağlanan kullanıcıların kontrol amaçlı bekletildiği kanaldır.
#mIRChelp : Sunucumuzdaki kullanıcılara ; mIRC scripting Language ve mIRC tabanlı programlar/konular hakkında destek verilen kanaldır.
#HelpSop : Help departman yönetim konuları ile ilgili, Helper eklemeleri/silmeleri, Helper takipleri ve Help Eğitmenlerinin Helperlar hakkında fikir alışverişi yaptığı kanaldır.
#HelpMaster : Help Üst Yönetim kanalıdır.Departman içerisindeki önemli kararların alındığı kanaldır.
-