Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Kasım 2023, 22:05   #10
Microsoftt Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: iRc.RadyoDostHane.Net

Sosyopat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayırlı olsun başarılar

teşekkürler

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:04 -->-> Daha önceki mesaj 21:59 --

eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
eheuheueheu
) görmedim sorry can (:

aynen baktım birtane var dedim bende alip taklıt ediyim dedim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:05 -->-> Daha önceki mesaj 22:04 --

Microsoft Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nick cok yakisikliymis
)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresler karışmasın

orjinal olan sensin reis bende senden özendimde aldım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan