Cevap: Dolma ve sarmalar için püf noktaları
| Alıntı: | Dolma ve sarma iç harcı için kullanacağınız pirincinizi mutlaka ılık suda bekletip yumuşatın ve nişastasından arındırmak için birkaç defa sudan geçirin. Böylece içinin sert kalmasını önlersiniz. | Pilavda soğuk ve limonlu su dolmalarda da ılık su faydalıdır aynen... Gençler yapacaklara şimdiden afiyet olsun özellikle kışın soğuklarda yeşil sebzeleri daha çok yiyelim... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |