Konu: Çözüldü Flood Koruma Remote İhtiyacı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2023, 04:46   #3
OperServ Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Flood Koruma Remote İhtiyacı

Elciv Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Elimdeki tüm remoteler gitti baya araştırdım fakat düzgün çalışan bir tane bulamadım
ard arda kanala mesaj atan kişiye işlem yapacak bir flood remotesi arıyorum
3 saniyede 4 mesaj atan kişi gibi
ve elinizde benzer farklı koruma remoteleri varsa iletirmisiniz?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:TEXT:*:#kanal:{ if ($nick($chan, $nick).msg > 3) && ($($+(%,flood.,$nick),2) <= $ctime) { ban -ku300 $chan $nick 2 Flood koruma aktif! inc -u2 $($+(%,flood.,$nick),1) halt } elseif ($nick($chan, $nick).msg > 3) && (!$($+(%,flood.,$nick),2)) { set -u2 $($+(%,flood.,$nick),1) $calc($ctime + 60) msg $chan $nick, lütfen daha yavaş yazın! halt } else { inc -u1 $+(%,flood.,$nick) } }

Bu kod parçası, bir kanala yazılan her mesajı izleyecek ve aynı kullanıcı 3 saniye içinde 4 mesajdan fazlasını yazarsa belirli bir işlem yapacak. Bu işlem, kullanıcıyı belirli bir süreliğine yasaklamak veya uyarı vermek gibi olabilir. Bu kodu Mirc'de Remote penceresine yapıştırarak kullanabilirsiniz.

Kodun çalışması için kullanıcı adına göre değişen bir zamanlayıcı ve sayaç kullanıyor. Bu kodu inceleyerek ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak özelleştirerek kullanabilirsiniz...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan