Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2023, 20:27   #5
SiyahLim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ESOHBET.NET Hakkındaki düşünceleriniz.

eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncellikle başarılar dilerim.

- sunucuya girdim az inceledim; odalarda yazabilmek için sanırım bir süre bekleme yapıyoruz saniyesi belki düşürülebilir.

- kimin o an yazdığını da görebiliyorsun bu güzel fikir / uygulama olmuş.

- alıntı yaparak yazabiliyorsun bu da güzel : ))

- özel sohbette mesaj geldiğinde ekrandan çıkmadan, yazabiliyorsun iyiymiş : ))

kısacası çok az sürede incelemem bu kadar oldu. istediğiniz yerlere gelebilmeniz dileği ile başarılar emeklerinize sağlık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İlginize teşekkürler.
Forbidden Nickli Üyeden Alıntı
Aktif olup tüm büyük sunuculara girip reklam atıp kendisini geliştirmeye çalışan bir yer.

Ben buna çok şaşırdım. Ya karalama yapmak istediniz yada esohbet.net'i başka bir yer ile karıştırdınız
Gurkan Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, esohbet.net özellikle serp sonuçlarında takip ettiğim uzun zamandır başarılı bulduğum bir sunucu. Projeyi inceleme fırsatı buldum elinize sağlık güzel olmuş.

Düşünceleriniz için teşekkürler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver