Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2023, 11:45   #20
Forbidden Doğrulanmış Üye
~ BuSohbet.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ESOHBET.NET Hakkındaki düşünceleriniz.

Burası açık bir platform bana dogru gelen baskasına yanlış gelebilir. Ben kendi düşüncemi söyledim ve logları da özelden size attım zaten @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gel gelelim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meyvesini yiyen yer kimsenin meyvesinde gözümüz yok Allaha şükür. Daha çok başarıda elde edebilir bu beni ilgilendiren bir konu degildir. Reklam üzerinden yapılarak bir yere gelinmeyecegini ben bizzat defalarca belirtim. Sana yalan gelebilir sana yanlış gelebilir bu senin sorunun ben kendi dogrularıma bakarım. Benim dogrumda bu ama görüyorum ki sanki esohbet sitesini ben kötülüyormusumcasına bi tepki vermeye başladınız. DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLASAMICAKSAK konu neden açılıyor ? Herkes güzel yorum yapacak diye bir zorunluluk mu var ? Tamam o zaman mutlu olacaksanız bende başarılar diliyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu gerçekten fazlasıyla ve gereksizce uzadıgını görüyorum. O yüzden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konu kirliligi oldugu için kusura bakma ama gerçekleri söylemek zorundaydım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver