|
sad33 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Evet onun farkındayım o sebeple timer1 timer2 diye adlandırıyorum lakin; bir sorun çıktı. Sunucuya ani giriş çıkış yapan olduğunda (örneğin tarayıcısında geri ileri tuşuna basarak yahutta yanlışlıkla androirci açıp kapatan) sorguya cevap veremediğinden ötürü işlem uyguluyor. Tabi ben mesaj olarak deniyorum şu anda direk komutu aktif hale getirmedim henüz..
|
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:snotice:*Client connecting*: {
.ctcp $9 VERSION
.ctcp $9 FINGER
$+(.timer,$9) 1 3 msg #version $9 nicki version cevabina yanit vermedi.
}
on 1:CTCPREPLY:*FINGER*: {
msg #version 4Bilgi: 1 $nick 4FINGER: 1 $1-
}
on 1:CTCPREPLY:*VERSION*: {
$+(.timer,$nick) off
msg #version 4Bilgi: 1 $nick 4VERSION: 1 $strip($1-)
}
on 1:snotice:*Notice Yasak*: {
if VERSION isin $1- || FINGER isin $1- {
msg #version 4VERSION 1/ 4FINGER:1 $2 $strip($remove($8-,[,],Notice,Yasaklanmistir))
}
}
on *:TEXT:!timer *:#kanal:{
var %kullanici = $2
var %zamanlayici = $3
if (%zamanlayici isnum 1-300) { ; 1 ile 300 saniye arasında bir süre belirleyin
$+(.timer, kullanici, %kullanici) 1 %zamanlayici msg #kanal Kullanıcı $nick cevap vermedi.
}
else {
msg #kanal Geçersiz zamanlayıcı süresi. Lütfen 1 ile 300 arasında bir sayı girin.
}
}
Bu kod, !timer KULLANICI SÜRE komutunu kullanarak belirli bir kullanıcı için bir zamanlayıcı başlatır. Belirtilen süre içinde kullanıcı cevap vermezse, msg #kanal Kullanıcı $nick cevap vermedi. şeklinde bir uyarı mesajı gönderir.
Ancak, bu kod yalnızca cevap veremeyen kullanıcılara karşı bir uyarı mesajı gönderir ve cevap bekleyen sorguları iptal etmez.