Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Aralık 2023, 08:20   #27
aZze Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Pişti Bilmeyen Ben KAF DAĞINI YENmişim :D :D

Kaf_Dağı Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

]
3 oyun ama böyle böyle oyun değil artık adını Mazlumum koydum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
))) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gene beklerim ece ile gelirsiniz

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şuna bak şunnaaaaa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da mı gelip yencemiş hahahahahahah gelin gelin top yekun gelin yakında sinirden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] okeyı kapar yada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] le beni banlar
))))))

Sen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonrakini göreydin anammm cıldırdılar daha daha yok yeter bu kadar dedim ama çıldırdılar
)))

güzel oyunda elinize sağlık ... tebrk ederim .

bak sizin gbi çamurlasmadan tebriğimi ediyorum
.. :

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan