Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2024, 11:29   #90
Stelina
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BizimMekan.Com Yöneticilerinden @Kitty ve Esenn 'in acizlikleri.

onun içinmi trsohbette lamerlik yapan daf network olarak perfect nickiyle admin eklediğiniz. Sunucumuzda saldırı yapan CEO root admin verdiniz. Bana radyo genelinde saldırı yapan asele radyo sopluğu ve root admin verdiniz daha bir çok nick ve isim verebilirim. 3 senedir trsohbette Bizimmekanın reklamları dönüyor. Sunucu sahinizi aradım bizzat kendim yakışıyomu yaptıklarınız söylemleriniz dedim kendisi daha iyi günleriniz diye tehdit etti beni bunlarıda inkar edin edebilirseniz. Kitty gariban bir userken salese alan kişi benim sales öğreten kişide benim ama ona tek bir şey öğretemedim lider olmayı, empati kurmayı, mütevazi olmayı , yetki için kendisine 4 5 sene emek veren bana kazık atmış bir insan o. arkamdan konuşan özelinde stella yazan insanlara gzline atabilecek kadar şuurunu kaybetmiş birini savunuyosun ali yazık cidden yazık..Bizim egodan küfürden sildiğimiz ne kadar adam varsa yada lamer liste eklediğimiz suncuda barındırmadığımız hepsini bünyenize alıp admin eklediniz bunu hepimiz biliyoruz . Biizmmekanı aldığında suncuumda yaptıınız reklamlar oyunlar sayesinde 100 150 kişi aldınız ve şunu söledim trsohbette bağırsaklarını temizledi. cidden bizim suncuumuz için yerinde bi temizlik oldu umarım sizde geerçekleri görür temizliğinizi yaparsınız.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan