| Cevap: BizimMekan.Com Yöneticilerinden @Kitty ve Esenn 'in acizlikleri.
Elsaa cım yorumun için çok teşekkür ederim. Bildiğiniz gib yaklaşık 1 sene önce i trsohbetin unreali silindi. bizde kayıtlı olan kötü faliyetleri , reklam yapan kullanıcıların sicilleride silindi. Az önce güvenlik departmanıma yazdım dedim eski loglarınıza bakıp ve bana reklam saldırı yapan bu sunucuudan gelen herşeyin loglarını toparlayıp verirmisiniz diye rica da bulundum . Ona göre paylaşacam kimin ne olduğunu insanlar görsün yeterince yorulduk ve yıpratıldık. Zamanında dost dediğimiz , emek verdiğimiz ,iyi kötü bir hayatı paylaştığımız insanlar tarafıından kötü şeylere maruz kalınca duygusal olarakda yıpranıyo insan. İrc de gerekli cevapları ben kendi sunucumuzda şeffaf ve adaletli yönetimile sağladığımız başarıyla gösteriyoruz. Başına gelen olay cidden çok üzücü bu olay trsohbette olmuş olsaydı emin ol esenin nicki bile yasaklanmış kendisi lamer listeye alınmıştı.Birde elfoo cum ben forumdan hiç anlamıyorum yorum yapayım derken cvp veriyorum, cvp verirken yorum yapıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Forum konusunda beceriksizim . inşallah şimdi doğru yere yazıyorumdur diye tedirgin ola ola sana cevap veriyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu Cemalizim tarafından (02 Ocak 2024 Saat 14:18 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Lütfen , Yorum Yaparken Konu Dışı Farklı Yerden Anlamsız Şekilde Nickler Geçirmeyiniz.
|