Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2024, 19:49   #4
SpinoZi Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: “Cyberpunk 2077 Sadece Isınmaydı”: Geliştiriciler İkinci Oyun İçin İddialı!

IRCMasteR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cyberpunk oynamanın kötü yanı artık tüm aaa oyunlardan aynı performansı bekleyeceğiz 3 sene önce oynamıştım görüntü kalitesi + türkçe çevirisi mükemmeldi inşallah diğer serilerde bu kalitede olur emeğine sağlık.

Kıymetli yorumun için teşekkür ederim kardeşim, Cyberpunk evreni ile geç tanıştım. İlk oynadığımda dedim ki bu grafikler gerçekten çok iyi oyunu bitiremedim yarıda bıraktım ama genel anlamda 10 puanı hak eden bir iş çıkarmışlar. Hikayesi hakkında yorum yapmak istemem zira bitirmedim ama grafikleri çok etkileyiciydi. Bakalım yeni seride nasıl bir görüntü ile karşılacağız grafik yönünden. GTA 6'nın fragmanını izleyince GTA 5 bana, GTA San Andreas gibi gelmeye başladı gözümde. Oyun sektörü yüksek grafik çıtasını yükseltiyor her sene ve Cyberpunk'un yeni serisinin grafiğini en az GTA 6 kadar merak ediyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver