Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2024, 20:04   #3
SpinoZi Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Windows 12 Ne Zaman Çıkacak? Arayüzü ve Özellikleri Nasıl Olacak?

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Uşağum biz daha 11e geçemedik sen hemen 12 ye gelmişsin biz bu hızla sana yetişemeyiz zaten
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ben değil abi teknolojideki gelişmeler hızlı: )) Yetişemiyorum bende inanırmısın. Bir bakayım diyorum teknoloji konularından bilimden ne ara bu gelişmeler oldu dediğim anlar oluyor
1 bitmeden 2, 2 bitmeden 3 çıkıyor günümüz teknolojisinde
Windows 12 bu yıl çıkarsa erken çıkış yapmış olur 1 sene daha beklemeleri güzel olurdu. Zira 11'de daha çok eksik var ve uptade ile güncellemeler alıyor bu konuda. Tam anlamı ile Windows 11 oturmadan 12'e geçmek akıllı bir davranış değil. Windows 8 hayal kırıklığını oluşturabilir bu aceleye getirilirse 12. Daha bir durun 11 kullanılsın güncelleyin eksikleri giderin... Ama bakalım neler olacak

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan