Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ocak 2024, 23:10   #2
Ecem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Srad abim iyiki benim abimsin ;)

Künefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aaaa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm ne cabuk unuttun o gunleri balkon keyfi yaptigimiz gunler ah ah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben bu kadar diyorum sen okadar anlar

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm eskidendi onlar karistirma bebegim jsjsjsjsj

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:09 -->-> Daha önceki mesaj 23:08 --

Srad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim ayın bayan üyesi olmuşsun

Abim ay bitmek uzere :d :d

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:10 -->-> Daha önceki mesaj 23:09 --

Srad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
buradan forum ahalisine duyurulur canını seven yaptığım pilavı yemesin...hepsi birbirine yapıştı ''Biz Ayrılamayız'' adlı Teraneyi söylüyorlar tuz da atmadım zaten bildiğiniz hastane pilavlarına benzedi tam şeker hastalarının ağzına layık :Pp

Sana birgunde makarna pilavi yapmayi ogretcem jsjsjsjsjsjjs

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver