Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2024, 16:09   #45
Carpediem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: irc.DurmazChat.Net

Forbidden Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle teşekkür ederim Allah razı olsun. Yaklaşık 16 17 senedir bulundugum sunucudan ayrıldım bu dönemde 3 site sahibi görüp yüzlerce admin ile tanıştık tabi bu dönem içerisinde çogu birime destek ve emek verdim ama sende biliyorsun ki paranın döndügü hiç bir yerde emek ön planda olmaz. Kısacası her güzel şeyin bir sonu vardır benimde de orda bulunmamın sonu gelmişti ve ayrıldım. Şimdi yeni sunucumuzda kendi halimizde takılıyoruz. Herşeyin hayırlısı...

Evet Sales işi bozdu sadece emek veren tabirimizle olan demir baş arkadaşlar kalsa diğerleri ticaret görülecekse görülebilir, maalesef ücreti mukabilinde yetki kiralayan arkadaşlar %80ni işlem işlev yapmasını bilmiyor umrunda da değil açıksacı onların keyfime bakar çıkarım diyor ama... O EMEK öyle bişi değil her neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyelim geçelim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan