Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mart 2024, 00:41   #2
Dedecan61 Doğrulanmış Üye
# Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Trabzonsporumuzun tarihi resimleri ve Hakkındaki Herşey

SpinoZi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Vay vay
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İstanbul derbilerindeki rekabetleri bile geride bırakan bir döneme damga vurmus Trabzon takımları. İdmangücü hakkında bilgiler okumustum Trabzonspor'un kurucu takımlarından. Güzel paylaşım.

Yeğenim ben daha dünyada bile yoktum rahmetlik babanda daha askerlik arefesinde idi o yıllarda ulusal lig yoktu daha 59da başladı... oda senin gibi fanatik beşiktaşlıydı pazarları hep bizim evde radyo bağırırdı daha tv gelmemşti memlekete 70lerin sonu filan TV sadece çok elit kesimde oda siyah beyazdı.. Bjk - Ts maçlarında özellikle bana inat çok açardı radyoyu neyse..
Yani biz ne gördük ki şimdi futbol mu var paray veren tehdidi sağlam yapan alıyor blöf-korkutma v.s iyi yapan malı götürüyor.. O günler daha insancaydı.. TS Toprak sahada şampiyon olan tek türk takımıdır bu özellik bize aittir (ulusal liglerde) biz bir şey görmedik Anlayacağın.. Ben anca şenol kaptan cemil turanın son dönemlerine yetiştim daha çim saha TR yeni gelmişti çok lükstü o zamanlar ...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları