Cevap: Beşiktaş Hakkında Herşey
Yeğenim bence hiç bir takım mazisiyle övünmemeli aldınız portekizliyi hoca-adam diye eski mesajlara bak istersen ben hariç kimse bundan hayır gelmez canlıyı alıp boğazı görmeye gelmiş.. Portekizce hariç hiç bir dil bilmez + Hayatında ilk defa portekiz hariç bir ülkede takım çalıştırıyor demiştim herkes bana karşı çıktı sonuç ortada 4 maçta tek puan.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bizde interi sahasında yendik ş. liginde + Lyon 2 maçta da 4er attık uefada tamam eski başarılara iyi hoşta.. Bu portekizli utanıp sıkılmadan senenin planlarını yapıyorum demez mi.. sen dolaplara bak bakalım fazla bavul var mı... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bjk.liler benim kadar bu herife kızmıyor anlaşılan ...
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |