|
AcemiUser Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ahh bi kelebek adını yazabilsen sana anlık hit bilgilerini gönderecektim. Şansını kaybettin Adanalı kardeşim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:57 -->-> Daha önceki mesaj 20:50 --
Cevap
1-Bu konuda haklısın. Katagori olarak yalnış yere atılmış. Yöneticilerden yardım isteyerek postu ait olduğu katagoriye aktarabilirsin.
2-Ekonomiye can suyu vermek sadece hükümetin işimi. Hükümete sallayacağına çevrende hükümete destekleyen eş dostlarını eleştir.
3-Sorun gayet medenice dile getirilmiştir. Anlamayacak seviyedeysen benim suçum olduğunu düşünmüyorum.
4-Herkesi tanımak zorunda değilsin. Her şeyide anlama gibi lüksün yok. Beni savun diyede bu postu atmadım.
Selam ve dua ile.
|
1 - konuyu açan sensin, yönetici değilim seni uyardım ben ne uğraşacağım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2 - ekonomi evet hükümetin işidir. demokratik bir ülkede anayasal haklar çerçevesinde istediğim eleştiriyi yapabilme hakkına sahibim.
3 - seviyene inmiyorum. inersem iyi olmaz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
4 - olur.
dua için teşekkür eder sevgilerimi sunarım.