Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2024, 00:37   #1
Çevrimiçi
idyllic Doğrulanmış Üye
farkındayım ama farketmez =)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Midesi alkol üreten adam: Hiç alkol almadı, trafikte alkollü çıktı




Belçika'da bir adam trafik kontrollerinde sürekli alkollü araç kullanma cezası alıp polislere derdini anlatamayınca mahkemeye gitti ve olayın gerçek yüzü anlaşıldı.

Mahkemeye başvuran şoför tıpta çok nadir görülen Auto-Brewery Syndrome yani ABS hastalığını taşıdığını mahkemeye ispatladı.

Bu hastalık kişinin midesinde kendi kendine oluşan kimyasal reaksiyonlarda midenin alkol üretmesi olarak biliniyor. Böylece hastanın midesinden kanına 7/24 alkol geçiyor. Elbette bu kişilerin trafik polislerini hasta olduğuna inandırmaları da mümkün değil. Aslında her insanın vücudu küçük miktarlarda alkol üretiyor ancak ABS hastalarında bu miktar normalin çok üzerinde.

Ehliyetini geri vermek doğru bir karar mı?
Durumu inceleyen mahkeme hastanın yasaları delerek kasten alkol almadığına kanaat getirdiği için adına yazılan tüm alkollü araç kullanma cezalarını iptal etti; ehliyetinin kendisine iade edilmesine hükmetti.

-alıntı-

__________________
rüyalar bile kaçıyor artık benden.
uykularım, mezar taşları gibi soğuk.
her sabah dirilmek zorunda kalmak,
ölmekten daha yorgun bir iştir.
kendimi her gün yeniden gömüyorum,
yaşamak bahanesiyle.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver