Cevap: Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi İrfan Can Kahveci şoku
Takimin morali bozulmus Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ..
TARFAFTARIN morali ne olucak ..??
Sampiyonluk gitti Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
NE TAKIMIN MORALI
Ne HOCANIN MORALI
NE YÖNETIMIN MORALI
NE BASKANIN MORALI
Bozulmasin ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kac senedir ayni hüsran .. en azindan sezon sonuna dek TARAFTARI kanser etmekten kurtardiniz..
YA ARTIK BASARI GÖSTERIN YADA GIDIN.. BIZ BASARI GÖRMEK ISTIYORUZ BUNU TARAFTAR HAK ETTI
FENERBAHCE´YI Sampiyon edemeyen
Bos kaleye gol atamayan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sut cekemeyen Futlbolcularimizi da tebrik ediyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Emegi gecen herkese tesekkür ediyorum ....
2023/2024 Sampiyonu Galatasaray´i Tebrik Ediyorum ..