| Cevap: aSk Defteri 📓
Insanin kalbi bir yerden sonra kirilmaz sanırdım yanilmisim …Bir sınırı yokmus aslinda ..Bir de aklımın basina hep sonradan geldigi durumlar var …soyle bir bakinca hayatima ne kadar da cogunu baskalari icin yasamisim ….Üstüme vazife dahi olmayan seyleri yükleyip omuzlarima kosturup durmusum yüklerimin agirliginin farkina dahi varmadan …Kendime nefes alacak yer dahi birakmamisim ….Baskalarina kiyamazken ne de güzel kiymisim kendime ….Kimseye anlatmamayi huy edinip ne güzel atmisim icime ...Evet simdi benden kötüsü yok cunku kiyamadigim baskalari degil kendim cunku icimde tutmuyorum cunku herseyi vazife edinmiyorum …Ailen …arkadasin .. hayatında ki sıfati ne olursa olsun insanlarin ortak noktası günü geldiginde yapmasaydin diyebilmesi sanirim ...Bir cirpirda kolayca yapmasaydin ya da bundan sonra yapma deyiverirler insana …
Emek mi …? Bosver girmeyelim oralara …
Zira vermeseydin demenden korkuyorum … Onca verilen emegin karsiligi bir avuc saygisizlik hepsi bu aslinda ….Üzerinde dusunmek sacma belki de .. Uyku vakti gunlukcugum en cok da gerceklere uyanma vakti …
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |