Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2024, 13:34   #10
Dedecan61 Doğrulanmış Üye
# Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dedecan'ın "Koni Keki" tarçınlı

Seyra Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İlginç bi tarif Malzemeleri okuyunca mayayı görünce şaşırdım. Espri yapıyor sandım.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aslında mantıklı yok kek kabardı mı kabarmadı mı derdine son. Ayrıca üst komşunla paylaşmanda hoş olmuş.

Görüntü güzel. Denemek lazım. Emeğine sağlık.

Yahu kabarmak ne demek sen bana güven hele fırında 3 dk. fazla duursa uzay zeplini gibi uçar amann haa
azami 20-22 dk pişmesi başka kekler gibi 45-50 dk bırakmayın.. Beatrice dediğim gibi hele bir aynısı deneyin beğenmeyen bana yollasın kargo-kek malzemeleri bütün masrafı vereceğim keki ben yiyecem rahat olun da.. Hatta 1 yapan haftada en az 3-4 kere markete un almaya gider o derece enfes, bide makarnam var ama betarice şimdi bu niye tatlı der yazınca haha ...
😁👍

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan