Konu: Çözüldü Küfürlere oto zline
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Temmuz 2024, 21:29   #2
Çevrimdışı
Forbidden Doğrulanmış Üye
~ BuSohbet.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Küfürlere oto zline




Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyelim ki koda istediğin kelimeleri ekledin ve zline attırdın. İşlemin gayet başarılı geçti. Peki sen yoksan? Ne olacak? Bunu da düşünerek sana 2 formül sunuyorum istediğin gibi kullanırsın.

Bu koda istediğin gibi kelimeleri ekle. Yada wilcard kullanarak kelimeleri eklersin. İşin çözülür. Muaf nickleri txt dosyasına ekleyip mircin içine atarsın zaten.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#: { if $read(muafnickler.txt,w,$nick) { | return } if (sokarım iswm $1-) || (*s?ker?m* iswm $1-) { gzline $nick Kurallara uymadığınız için sunucudan atıldınız. } }

Diyelim sen sunucuda yoksun haliyle o kod bi işe yaramayacak. Ancak sen bu spamı eklersen o kelime kanalda yazdığı an sunucudan atılır.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/spamfilter add c zline - Küfür_Yasaktir! (^|\s|\b)s{1,}(+\s|\W*)[Oo0]{1,}(+\s|\W*)[qk]{1,}(+\s|\W*)[aA@æ]{1,}(+\s|\W*)r{1,}(+\s|\W*)[ıiIİ1l]{1,}(+\s|\W*)m{1,}(+\s|\W*)($|\s|\b)


__________________
Beni yoran yıllar değil, namert kullar.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan