Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Temmuz 2024, 17:11   #4
idyllic Doğrulanmış Üye
⭑paramponçik⭑
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başıboş sokak köpekleri düzenlemesi Meclis'ten geçerek yasalaştı

Aykut1905 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Başıboş sokak köpekleri düzenlemesi tüm maddeleriyle TBMM'de kabul edilerek yasalaştı. Düzenlemeye göre, başıboş sokak köpekleri toplanacak, bakımevlerine alınacak köpekler kısırlaştırılarak sahiplendirilecek.

neden lanet olsun ki? GAyet mantıklı bir yasa. Çocuğunuza saldıran,kuduz olan ,bulaşıcı bir hastalık taşıyan bir köpek için ne yapılmasını önerirsiniz?

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:05 -->-> Daha önceki mesaj 17:01 --

Ülkemiz de tahmini 3 milyon civarı sokak köpeği varmış. Eminim ki bunun 2 katı hayvansever var.Bakımları yapılan her sokak köpeğini sahiplensinler ki yasa bunun için çıktı çünkü.En azından duyar kasmaktan kurtulup faydalı hareket yapmış olurlar.

Mesela şu köpekleri yasaya karşı çıkanlar sahiplenebilir;

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

yasa olarak sadece bu mudur ?
Ötenazi adı altında katliam mıdır?
herkesin vicdanını sorgulamak bana düşmez, ki zaten umrumda değildir.
ben kendime bakarım. benim fikrim benim görüşüm.
sizin fikriniz ile aynı değil diye, bana yasayı tekrar hatırlatma yapmayınız.
çocuklara, insanlara saldıralara hastalık olanlara bir şey demiyorum, lakin göz göre de bir katliam'a evet diyemem, lanet olsun diyorum.

* aralarında kaç masum gidecek belli değil... O zaman bir gün duyulursa bu konuda buluşalım.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu idyllic tarafından (30 Temmuz 2024 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan