Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Temmuz 2024, 17:36   #7
Bahtiyar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başıboş sokak köpekleri düzenlemesi Meclis'ten geçerek yasalaştı

Ben detaylı bakmadım ama sanırım şöyle;

Toplanan köpekler barınaklarda olacaklar. Hastalıklı ve insan sağlığını tehdit eden köpeklere ötenazi uygulanacak? Diye hatırlıyorum ben. Doğru mu? Evinde beslemek isteyen besleyebilecek, o köpeklerinde kimlikleri olacak sanırım. İsteyen de barınaklardan köpek sahiplenebilecek. Eee bu zaten avrupa ülkelerinde olan bir şey zaten. Ben bir sorun göremiyorum.

Geçenlerde anlatmıştım kız kardeşime saldırmışlardı. O an etraftaki esnaflar kurtarmıştı. Eeee ben orada olsaydım kardeşimi korumak adına köpeğe zarar verebilirdim o panikle. Bunu yapmayacak olan var mı? Yoksa gidip köpeğe mi sarılırdınız. Bırakın gereksiz yere duyar kasmayı. Duyar kasan arkadaşları Hatay/Antakya'ya beklerim. Gece 22.00 dan sonra merkez diyorum bakın merkez de gelin bir yürüyüş yapın..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
4-5 li çete halinde geziyorlar. Herkese her şeye saldırıyorlar.

Değil yürüyerek, motosikletle gezmiyorum o saatlerde.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Konu Bahtiyar tarafından (30 Temmuz 2024 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan