|
eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
yasa olarak sadece bu mudur ?
Ötenazi adı altında katliam mıdır?
herkesin vicdanını sorgulamak bana düşmez, ki zaten umrumda değildir.
ben kendime bakarım. benim fikrim benim görüşüm.
sizin fikriniz ile aynı değil diye, bana yasayı tekrar hatırlatma yapmayınız.
çocuklara, insanlara saldıralara hastalık olanlara bir şey demiyorum, lakin göz göre de bir katliam'a evet diyemem, lanet olsun diyorum.
* aralarında kaç masum gidecek belli değil... O zaman bir gün duyulursa bu konuda buluşalım.
|
Elbette herkes kendi fikrini yazmakta özgrdür ama ''lanet olsun'' dediğiniz yasa çıkmadığı hergün biryerlerde birilerinin çocukları yani ''insan'' ölüyor yada yaralanıyor.Lütfen duyarımızı insanlık adına kasalım.Bgün fiziken ve yaşamsal olarak bütün fonksiyonlarını kaybetmiş bir insan bile uyutuluyor yada fişi çekiliyor.Biz her zaman insanlık adına düşünelim.Umarım çocugunuz yada bir yakınınız köpek tarafından zarar görmez.
iyi forumlar.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:46 -->-> Daha önceki mesaj 17:40 --
|
Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben detaylı bakmadım ama sanırım şöyle;
Toplanan köpekler barınaklarda olacaklar. Hastalıklı ve insan sağlığını tehdit eden köpeklere ötenazi uygulanacak? Diye hatırlıyorum ben. Doğru mu? Evinde beslemek isteyen besleyebilecek, o köpeklerinde kimlikleri olacak sanırım. İsteyen de barınaklardan köpek sahiplenebilecek. Eee bu zaten avrupa ülkelerinde olan bir şey zaten. Ben bir sorun göremiyorum.
Geçenlerde anlatmıştım kız kardeşime saldırmışlardı. O an etraftaki esnaflar kurtarmıştı. Eeee ben orada olsaydım kardeşimi korumak adına köpeğe zarar verebilirdim o panikle. Bunu yapmayacak olan var mı? Yoksa gidip köpeğe mi sarılırdınız. Bırakın gereksiz yere duyar kasmayı. Duyar kasan arkadaşları Hatay/Antakya'ya beklerim. Gece 22.00 dan sonra merkez diyorum bakın merkez de gelin bir yürüyüş yapın.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 4-5 li çete halinde geziyorlar. Herkese her şeye saldırıyorlar.
Değil yürüyerek, motosikletle gezmiyorum o saatlerde. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Benimkardeşime çocuguma yada herhangi bir insana saldıran köpeğin kafasına sıkarım.
Geçmiş olsun