Cevap: ^^Nar Çiçeği'nin Dostları ^^
| NarÇiçeği Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kedinin çipi varmış ordan sahibini bulduk. Samsun Atakum kedisi imiş. Samsun nerde Adana nerde? 2018 doğumlu erkek adı Bulut.. 15 Ağustosta ailesi kayıp bildirimi yapmış. Aileyi aradık biraz muallak konuştu kediyi istemiyorlar gibi istiyorlar gibi.. Benim kedim kaybolsa ve böyle bulunsa peşine düşerdim. Burdan sahiplendirme yoluna bakalım diyor gelip alacak zamanı ve durumu yokmuş. Gözden çıkarılan yaşlanınca terkedilen cins kedi durumunu yaşıyor garibim.. Onun için üzgünüm.. Samsundan Adanaya nasıl geldi bizim bahçeye getirip kim attı kaç gündür aç ki bir deri bir kemik kalmış
Sahibinin konuşmaları kedisinin bulunduğuna sevinircesine değil maalesef..
Kaldı başımıza.. Şikayet edip 60 bin TL cezayı ödeyecek aklı başına gelecek.. | Hacı kızım sen çok iyimser ve merhametlisin ama ne demiş büyükler (Bende dahil)
Merhametten maraz doğar demişler sen bu Allahın garip ve mahzununu sokağa atana öz ana babasını sokağa atanla aynı işlemi yapıp şikayet etmezsen 60bin cezayı çakmazlarsa böyle hain insafsızlara aklı başına gelmez zaten.. Sonra Mazallah biz acınacak duruma bakarız baştan çok sinirli sandım meğersem yavrucak aşırı korku açlıktan öyle melül ve mahzun bakıyor üzüldüm harbi... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Madem ahiret var hesap var kısas var.. Yarın mahşerde bu yavrucak onun suratını zaten bakır-ateş tırnaklarla parçalar Allahın adaleti şaşmaz da .. Ama dünyada da cezasını çeksin benden sana tavsiye ve rica.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |