Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2024, 08:14   #1
Çevrimiçi
idyllic Doğrulanmış Üye
⭑paramponçik⭑
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Devlet Discord'a el attı




DİSCORD' ZİRVESİ

Konuya ilişkin, İçişleri, Adalet ile Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlıklarıyla hafta sonu toplantı yaptıklarını belirten Uraloğlu, "İçeriğine baktığımızda neler paylaşıldığına bakınca dehşete düşmemek elde değil. Yasakçı olmak istemiyoruz ancak gençleri korumak için her türlü yetkiyi kullanmaktan çekinmeyiz. Yasakçı zihniyetle değil de gereklerini yerine getirerek erişim engeli getirme noktasını istişare ediyoruz" dedi. Ailelere uyarıda bulunan Uraloğlu, sözlerine şöyle devam etti:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

AİLELERE UYARI

"Aileler, çocuklarımızın girdiği internet siteleri ve sosyal medya platformlarını yakından takip etsinler. Çocuklarımızı istismar etmek isteyen, zihinlerini karıştırmak isteyen kötü niyetli kişiler olacaktır. Ailelerimiz, çocuklarıyla daha fazla zaman geçirsinler."

Bakan Uraloğlu Türkiye'de kullanılan tüm sosyal medya platformlarının girişimler sonucu temsilci atadığını da açıkladı. Uraloğlu, "Türkiye'de şuanda 8 sosyal medya platformu var. Temsilci atamayan sosyal medya platformu kalmadı" diye konuştu.

MECLİS'TE ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULACAK

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK sonrası açıklamasında, "Çocukların korunmasıyla ilgili olarak hassasiyetlerimizi üst düzeyde tutmaya devam ediyoruz. Çocuklara dönük olarak araştırma komisyonu kurulması için grubumuz Meclis'te girişimde bulunacak. Çocukların korunmasına dönük olarak bunun gerçekleşmesi sağlanacak" dedi.

AİLE BAKANLIĞI'NIN 'DUY' HATTI DEVREDE

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da gençleri internet ortamında tuzağa düşürmeye çalışan, istismar, tehdit ve şantajda bulunanlara yönelik 'DUY' ihbar hattını devreye soktu. '0 530 918 11 17' numaralı DUY ihbar hattına gelen şikayetler emniyetin Bilişim Suçlarla Mücadele birimi ve BTK'ya bildiriliyor. Bakanlık Discord üzerinden kurgu video ile gündeme gelen 14 yaşındaki kız çocuğunu da destek programı kapsamında takip ve korumaya aldı.

- alıntı -

__________________
cok tanıyın hic sevmeyin... memnun olurum.


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan