merhaba @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu konu hakkında geçmişte nick taklitleri çok oluyordu;
şöyle bir örnek de ben vereyim, Beatrice nicki ile BEATRICE arasında bir fark yoktur latin alfabesinde küçük i buyuk I 'dır.
fakat bazı lamerler bunu BeaTrlce olarak deneyebilirler, yani küçük L harfi kullanarak taklit edilebilir.
Bir taklit de, BEATRİCE olarak yapılabilir, sistemler i ve İ yi ayrı harf olarak algılar ve sonuç yukarıda bahsettiğim küçük i büyük I örneğine çıkar.
Kanallarda da bu böylediler, örneğin #izmir ile #IZMIR aynı kanaldır fakat #İZMİR farklı bir kanaldır.
Yani arkadaşların dediği gibi, Beatrice nicki kayıtlıysa Beatrice nicki tekrar kayıt edilemez.Ancak farklı varyasonlarla taklit edilebilir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inşallah, iyi dileklerin için teşekkür ederim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Evet, geniş alanda düşünülebilir ama bazı serverlar Help sadece komut desteği vermesini istiyor ve diğer konulara müdahil olmasını istemiyor.Yani burada da farklı bir mücadele söz konusu.
Dediğiniz sistemi kafamda bir işlettim, örneğin
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi web adresi kurulup oradan kullanıcının yardım talebi alınabilir bu talep #Helpers kanalına ve üzerinden skype yansıtıp çözümü aynı şekilde kullanıcıya skype üzerinden veya anlık web üzerinden yollanabilir.
yani bahsettiğiniz sistem mantıklı fakat bazı kısıtlamalar problem.