| Cevap: Tehdit Hakaret ve Emek Hırsızlığı
| Regex Nickli Üyeden Alıntı
|
Anlıyorum dostum seni, dün foruma üye olduğunda Elysian seni forumunda istemeyip gelir gelmez şutladığı için çok üzülmüşsün. Geçer. Hangi acı geçmiyor ki? Kuyruk acısı en hafiflerinden sayılır. Daha düne kadar hakkımda yazdığın üye sözlük vs. yorumlarını eklemek istemiyorum buraya, sen aynen böyle devam et.
|
Ekleyebilirsin yalanımız yok istediğin gibide banlıyabilirsin forumundan ama o üye sözlükteki regex başka sen başkasın ben saygılı ve diksiyonu olan regex için söyledim onları halada kefilim sözlerime ama son zamanlar hakaret etmeyen regex küfürbaz haydoyu geçti öyle küfürler hakaretler ediyorsunki bide haklıyım diyorsun bir insan küfür edip nasıl haklı olabilir onu çözemedim  sen demiyormuydun küfür etmek acizlik diye
Bana bunları yazmıştın hatırladınmı ?
Şimdi ise aynısının daha beterini yapıyorsun  yazdıklarını sana iade ediyorum haklısın kısacası dediğin gibi olmuş kendi lafını kendine söylemişsin Regex : Şu mesajını neresinden tutsam düzeltemem de, "benim canımı sıkma", "hırsımı senden çıkartırım" gibi bir üslup karşısında tartışmaya gerek duymam. En büyük sorunumuz bu agresiflik, mağdur edebiyatı ve cehalet. Sensin, tamam. Bencede Regex Sensin Tamam.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Konu KoJiRo tarafından (27 Ekim 2024 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.
|