Cevap: Karamel Soslu Muhallebi
Zwieback mit Karamellsauce
Zutaten:
Eine Packung Zwieback
Für Karamellsauce:
300 gr Zucker
400 ml Wasser
Für Pudding:
1200 gr Milch
200 g Zucker
6-7 Esslöffel Stärke
50 gr Butter
2 Packung Vanille
Für oben:
200 gr Sahne oder kalte Milch
1 Packung Kremsanti
Für Ganage:
200 g Zartbitterschokolade
200 g Sahne
Rusk with caramel sauce
Ingredients:
A pack of rusk
For caramel sauce:
300 grams of sugar
400 ml of water
For pudding:
1200 gr of milk
200 g of sugar
6-7 tablespoons of starch
50 grams of butter
2 pack of vanilla
For above:
200 grams of cream or cold milk
1 pack Kremsanti
For Ganage:
200 g dark chocolate
200 g cream
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|