23 Kasım 2024, 14:18
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Bir Nesli Bozan Baba & Anne Sözü
Bu gençlik nereye gidiyor diye ahlanıp vahlanmayın bu hastalıklı nesli siz ebeveynler yetiştirdiniz. Zamanında “ben yaşamadım kızım yaşasın” demeseydiniz “benim oğlum ne canlar yakacak” demeseydiniz yeni nesil bu halde olmayacaktı. Yıllar evvelki soyu gibi ecdadı gibi,gerçek müslüman gibi Allah’ın rızasını gözeten, atasını ailesini düşünen, edep nedir bilen, haya duygusuna sahip, her istediği olmayan (böylelikle kıymet bile, ufacık şeyle mutlu olan) gelenek göreneklere göre ve en önemlisi Allah rızası için yetiştirseydiniz şimdiki bencil, doyumsuz, vurdumduymaz nesil yetişmezdi. Ama görüyorum memleketimin her bir köşesinde hala gerçek insan gibi yetiştirilen yiğit evlatlar gencecik güzel fidanlar var ve beni teselli eden tek şey bu. Bir Nesli Bozan Baba Sözü; Erkektir Yapar. Bir Nesli bozan Anne Sözü; Ben Yaşamadım Kızım Yaşasın. Alıntı
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| |