Desk Sistemi ?
İrcdesk (Helper) Helper - #help kanalında alıcağı prefix --> @ (operator)
Kanallar: @#help, #helpers, +#eğitim, @#ircdesk Görevleri; Kendisi stajyer döneminde iken saygı, uslup ve #Help kanalına olan ilgisini kanıtlamış kişidir.
Host : Nick Kimlik Bilgisi: mailto:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir..kalbim.net * Kalbim.Net - Kalbim.Net
Operdesk (İrcoper Adayı) Kanallar:
@#help,%#helpers, @#eğitim, %#helpeğitim, #%Operdesk, #%OperHelp
Görevleri: Helperlerın eksik oldukları konuları tespit etmek ve onların gelişmesini sağlamak ve Helperlere örnek gösterilecek kişi(ler)dir. (eğitmen Helper) ; Kanal genelinde huzursuzluk veren kullancıları uzaklaştırma yetkisi dahildir. !shun ve !kill özellikleri açıktır.
Host : Nick Kimlik Bilgisi: mailto:kk.@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]desk.kk.kalbim.net * Kalbim.Net - Kalbim.Net
Localdesk
(Local Odalar Yönetici Adayı) Kanallar:
@#help, %#helpers, %#tüm local kanallar, @#helpteam Görevleri : Local kanalların takip eden sorumlu kişidir. Kıdemli helper arasında seçilir. Help departmanına eğitmen olarak destek vermeye devam eder. !shun, !kill ve !sqline özellikleri açıktır.
Host : Nick Kimlik Bilgisi: mailto:kk.@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]desk.kk.kalbim.net * Kalbim.Net - Kalbim.Net
Globaldesk
(Global Odalar Yönetici Adayı) Kanallar:
@#help, @#helpers, %#tüm global kanallar, @#helpteam, #Sınav Görevleri ; Global Kanalları takip eden sorumlu kişidir. Helpsop veya helpsop adaylarından seçilir. Help departmanında devamlı olarak yetkilidir. !shun, !kill,!sqline ve !zline özellikleri açıktır. Host : Nick Kimlik Bilgisi: mailto:kk.@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]desk.kk.kalbim.net *
Kalbim.Net - Kalbim.Net Yazan : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]