| 10 yıllık bekarlığına son veren Şebnem Dönmez, konuştu
Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, 10 yıl sonra aşkı bulmasıyla ilgili açıklama yaptı. Ünlü isim, 'Çok mutluyum' dedi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yıllar öncesinin fenomen programı Sabah Şekerleri programıyla ekranlara adım adan 50 yaşındaki güzel oyuncu Şebnem Dönmez, geçtiğimzi günlerde 10 yıllık bekarlığa veda ettiğini açıklamıştı.
Erkek arkadaşını sır gibi saklayan Şebnem Dönmez ilk kez sevgilisini paylaşmıştı. Şebnem Dönmez'in sevgilisinin Mehmet Yaygın olduğu ortaya çıkmıştı.
10 yıl sonra aşık olduğunu söyleyen Şebnem Dönmez, sevgilisiyle ilgili ilk kez konuştu. "ÇOK MUTLUYUM"
Dönmez, "Çok mutluyum. 10 yıl sonra aşkı buldum. Mehmet Yaygın beyle Ağustos ayında tanıştık. Çok güzel giden bir ilişkimiz var. Kendisi terapist." dedi. FORM SIRRI
Formunu nasıl koruduğunu da anlatan Şebnem Dönmez, "Ben formumu, pilates ve spor yaparak koruyorum." ifadelerini kullandı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |