Scream 7 filmi zorlu geçen bir ön hazırlık sürecinin ardından çekimlere başladı. Kevin Williamson’ın yönetmenliğini üstleneceği yapım, Hayalet Surat’ı bir kez daha perdeye taşıyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Scream 7 filmi, oldukça sıkıntılı geçen bir ön hazırlık aşamasının ardından prodüksiyona başladı. Çekimlerin başladığı, setten yayınlanan bir fotoğraf eşliğinde duyuruldu.
Wes Craven tarafından yaratılan Scream serisi beyaz perde yolculuğuna 1996 yılında başladı. Slasher türünün önde gelen markalarından birisine dönüşen Çığlık, ünlü yönetmenin ölümünden sonra 2022 yılında beyaz perdeye geri döndü.
2023’teki devam macerasının ardından 7. macera öncesinde Melissa Barrera ve Jenna Ortega yapımdan ayrıldı ve Christopher Landon’ın da projeden uzaklaşma kararı aldı. Başrollerini ve yönetmenini kaybeden yapım, büyük bir çıkmaza girdi.
Mart 2024’te ise ilk filmin senarist koltuğunda oturan Kevin Williamson’ın yönetmen olarak yapıma katılmasıyla birlikte proje yeniden hareketlenmeye başladı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Scream 7 Filminde İlk Çekim Günü Tamamlandı
Dün ise Williamson Instagram hesabı üzerinden Scream 7 setinden bir görüntü paylaşarak çekimlerin ilk gününü tamamladığını duyurdu. Williamson, hayatının “en iyi günlerinden biri” olarak tanımladığı günün ardından oyuncuları ve ekibi övdü. Craven’a da saygılarını sunmayı ihmal etmeyen yönetmen şu ifadeleri kullandı:
“Scream hakkında paylaşım yapmamam gerekiyor ve umarım Spyglass Media ve Paramount Pictures beni affederler. Ama hayatınızın en güzel günlerinden birini geçirdiğinizde bunu kendinize saklamak gerçekten çok zor.
“İnanılmaz ve yetenekli bir oyuncu kadrosu ve ekiple çalışarak ne kadar olağanüstü bir gün geçirdim. En iyi oyunlarını sergilediler ve yolun her adımında arkamdaydılar. Bu fırsat için ve tüm süreç boyunca aklımda olan Wes Craven’a çok minnettarım. Onun hayatım ve kariyerim üzerindeki derin etkisi sonsuzdur. Ne gündü ama! Yarın için sabırsızlanıyorum!” Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Fotoğrafta filmin konusunu açık edecek bir detay bulunmasa da klaket üzerindeki görselle Scream 7 logosu da ortaya çıkmış oldu.
Neve Campbell Geri Dönüyor
Williamson daha önce Çığlık serisinin birinci ve üçüncü filmlerini kaleme almış olsa da ilk defa yönetmen koltuğuna oturuyor.
Neve Campbell ise Sidney Prescott rolünü yineliyor. Courteney Cox ve Mason Gooding de seriye geri dönen oyuncular arasında. Yapıma yeni katılan isimler ise Anna Camp, Celeste O’Connor, Asa Germann, Mckenna Grace, Isabel May ve Sam Rechner’dan oluşuyor.
Scream 7 filmi 27 Şubat 2026 tarihinde sinemalarda gösterime girecek.
Kaynak:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]