Cevap: ForumSahili.Com Açıldı
| FSahili Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ruh hastası mısın kardeşim? Nerde vurgu yapmışım senin forumuna? Sen kimsin ben seni tanımıyorum bile. Dün kardeşim diyen de, bugün bunları yazan da sensin ben değil.
Herkes özgür dedim ama gelip sitemi karalayabilirsin, kendi forumundan link paylaşabilirsin demedim. Her özgürlük, bir başkasının özgürlük ve özlük alanına müdahale ettiğin anda son bulur.
Kimseden bir şey kopyaladığımız, kimse veya forumu hakkında açıklamalarda bulunduğumuz yok.
Temamızı da kendimiz geliştirdik kimseden kurulum almadık. Sadece premium tema alıp biz geliştirdik.
Kimsin tanımıyorum ama hangi forum hakkında veya kimin hakkında rekabetçi bir söylemimiz ya da iddia ettiğiniz gibi açıklamamış olmuşsa buyrun iletin.
Biz iki kişi kendimizce huzurlu bir ortam sunmak için forumumuzu açtık. Ne sizi tanırım ne kimseyle rekabet ediyorum.
Kimse tepkime vermemiş, yorum yapmamış hayret diyen de sen. Bunları yazan da sen.
Kimseden tepki de beklemedim yorum da istemedim, kimseyle işim ilgi alakam yok?
Kendin çalan sen, kendin oynayan sen?
Yukarıda attığın linkteki üyeyi de tanımıyorum dün üye olmuş birisi sadece.
Hakkınızda şikayette bulundum forum adminlerinin gereğini yapmasını bekliyorum.
Daha fazla rahatsız etme lütfen.
| Mağdurumda mağdur... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Devam yakında patlat olay o zaman gelerim bu konuyu..
Hadi iyi günler.. Sen yabancı değilsin...
__________________ Ket bur ket |